“Un món per viure és un món per a tots, per això cuida i estima el nostre Medi Ambient”

miércoles, 8 de enero de 2014

Rotlles de paper


Amb rotlles de paper podem crear animals, arbres o allò que imaginem per poder jugar, 
representar contes, decorar, etc.

Per realitzar aquest taller primer haurem de decorar el rotllo de paper segons el que vulguem representar, per exemple en el cas de voler fer una vaca pintarem el rotlle amb pintura blanca i negre. Un cop tinguem el rotlle decorat en una cartolina dibuixarem la cara de l’animal, de la persona, la planta… la retallarem i l’enganxarem al rotlle.

Què necessitarem? Cartolines de colors, rotlles de paper, pintura, grapadora, cola blanca i altres materials que vulgueu incorporar.



Amb rotlles de paper podem crear un instrument dels indígenes d’Equador que expressa la llibertat dels homes: el Pal de Pluja.

Fer un Pal de Pluja és molt senzill. Primer de tot ajuntarem els rotlles de paper amb celo per crear-ne un de més llarg. Un cop els tinguem juntets decorarem el tub. La decoració es pot fer de diferents maneres: amb papers de colors, amb pintura...

Quan el tinguem decorat taparem un extrem del tub amb paper que enganxarem amb una mica de celo. Un cop estigui tapat un costat del tub hi posarem una mica d’arròs a l’interior amb molt de compte que no es caigui fora. Quan tinguem l’arròs dins del tub taparem l’altre extrem de la mateixa manera i ja tindrem llest en nostre Pal de pluja. 













Aquestes només són dues de les propostes de totes les que es poden fer amb rotlles de paper, 
només cal que deixeu volar la vostra imaginació!




No hay comentarios:

Publicar un comentario